CONTACTEZ-NOUS

Lun-dim de 10-22h

(sauf les jours fériés)


Femme
Homme
Enfant
Sinner Lunettes De Ski Visor Iii OTG Noir/Orange
Ce produit n'est plus disponible
RETOURNER GRATUITEMENT dans tous nos magasins
SERVICE À LA CLIENTÈLE lu - sa de 10h - 22h
LIVRAISON GRATUITE à partir de €30
14 JOURS de retour

Over Sinner

 

Begin 1996 wordt het merk SINNER succesvol gelanceerd op de Nederlandse markt. Succesfactor is de vernieuwing die het merk brengt met de introductie van high-performance sportbrillen tegen een uitstekend prijs/kwaliteit-verhouding.

In 2000 start SINNER met het ontwerpen en produceren van skibrillen en skihelmen. Het aantal productgroepen wordt in de jaren hierna verder uitgebreid met onder andere handschoenen en hats & beanies.

 

Vandaag de dag is SINNER uitgegroeid tot een internationaal SPORT en LIFESTYLE merk, verkrijgbaar in 24 landen wereldwijd. SINNER brengt een complete collectie waarmee je jezelf, zowel functioneel als modieus, tegen de elementen kunt beschermen en is de keuze van professionele snowboarders, wakeboarders en kitesurfers over de hele wereld.

 

Bij SINNER geloven we dat iedereen op zijn of haar eigen manier een zondaar is. Wees jezelf en doe datgene waar je van houdt met passie. Probeer geen heilige te zijn, maar omarm je zonden op een verantwoorde manier.

 

SINNER. AS I AM.

BRANDPAGE

Ecrire un avis

Tentez votre chance pour gagner un chèque-cadeau d’une valeur de 50€

Afin d'écrire une opinion, vous devez se connecter ou s'inscrire.

Partagez votre avis

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Aucun avis n'a été écrit pour ce produit.