basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Free delivery 

from €30

Free returns 

in all our stores

Customer services 

Mon - Sun, 10h - 22h

14 days 

returns

Sun Valley Coat Bizerte

Free delivery from €30
Free returns in all our stores
Customer services Mon - Sun from 10 until 22h
14 days returns
Sun Valley has a strong, effective and subtle identity thanks to their use of new materials, powerful and innovative design and their constant concern for multifunctional uses and ergonomics of clothing.
  • Gender: Women
  • Fit: Regular
  • Thumb Hole: NO
Product Code: 6162D60009

Over Sun Valley

 

Geschiedenis

1983. Het is de passie voor het mogulskiën die Eduard Terzibachian ertoe aanzet om samen met zijn broer Gilles het merk Sun Valley op te richten in hun geboortestad Marseille. Het is het begin van een groot en mooi avontuur. 

De eerste creaties van de broers staan vooral in het teken van het skiën en de noden van skiërs. Deze eerste collectie vormt de basis van het gamma outdoorkleding dat Sun Valley vandaag in zijn portfolio heeft. 

Sun Valley’s authentieke stijl en uitstraling zijn de ingrediënten van het succes van het jonge merk.

 

Waarden

Created for freedom

Elke reisbestemming ter wereld doet je dromen van er even tussen uit te knijpen. Soms moet je hier gewoon aan toegeven en je buikgevoel en passie volgen. 

Hellingen zijn als een springplank naar de vrijheid waarop je ski’s een onuitwisbaar spoor nalaten. Laat je ook op andere manieren verstrooien. Verken de natuur met respect voor al wat deze je biedt en groet iedereen die je pad kruist. Geniet met volle teugen van de vrijheid in de bergen. 

Een zonsopgang achter een chalet op een bergflank, tijdens een omweg of gewoon in het centrum van de stad vervult je van emoties waar je nooit de woorden voor vindt om ze te beschrijven. 

Het ontdekken van de wereld is ook een innerlijke reis. Vrijheid is een zoektocht...

Ecrire un avis

Tentez votre chance pour gagner un chèque-cadeau d’une valeur de 50€

Write a review
To write a review, you need to login or register.

Share your thoughts

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Be the first to write a review

Do you need any help or advice?

Our customer service team will be happy to assist you daily from 10 A.M until 10 P.M. Please contact us through our live chat, our email address team@asadventure.com or telephone (03/808 46 32).

You might also like...