basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Protest Swim Shorts Chopper Jr

Free returns to our stores
Customer services mon - sat from 10 until 22h
Free delivery on orders over €30
30 days returns
Four trends make up the Protest spring summer 16 collection; Rebel Pack, Caravansary, Marooned and Jungle provide a responsive collection full of detail and character – whatever the style, everybody is covered.
  • Gender: Boys
Product Code: 8422C60009

About Protest


Protest is opgericht in 1993 door een groep skiërs uit Nederland. Protest is gespecialiseerd in het ontwerpen van trendy en functionele skikleding voor een betaalbare prijs. Protest is een merk voor iedereen met een behoefte om op wintersport te gaan en er goed uit wil zien. Het doel is kleding te maken die toegankelijk is voor iedereen en overal ! Iedere collectie bestaat uit lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Protest benadrukt sterk het multifunctionele voordeel van hun jassen, ze zijn alle ideaal voor je skivakantie alsook tijdens koude winterdagen in de stad of op school !

Write a review

Write a review
To write a review, you need to login or register.

Share your thoughts

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Be the first to write a review