basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Moon Boot Moonboot MB Pod

Free returns to our stores
Customer services mon - sat from 10 until 22h
Free delivery on orders over €30
30 days returns
Warm, dry and comfortable; the magic combination that no parent can resist when they think about taking their child out on a winter day. The Pod moon boots for kids are ideal for playing in the snow, going to school or just being a kid and being outside.
  • Gender: Junior
Product Code: 6811D22001

Over Moon Boot

 

Toen Neil Armstrong in 1969 voor het eerst voet op de maan zette, inspireerde de onnatuurlijke vorm van zijn schoenen de heer Giancarlo Zanatta, om een gelijksoortige schoen voor de sneeuw te maken. Dit was het begin van Moon Boot. De Moon Boot werd direct vanaf de lancering een ‘must-have’ voor veel mensen uit alle lagen van de bevolking. De authentieke stijl van de Moon Boot maakte de link tussen sport en fashion en werd meer en meer een schoenenmerk voor zowel in de sneeuw als in de stad. Sinds de lancering zijn er meer dan 22 miljoen paar Moon Boots verkocht.

Write a review

Write a review
To write a review, you need to login or register.

Share your thoughts

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Be the first to write a review