basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Mc Gregor GIVE AWAY MG LEATHER SPRAY

Free returns to our stores
Customer services mon - sat from 10 until 22h
Free delivery on order €30 and over
30 days returns

Over McGregor

 

New York 1921:

Een Schotse immigrant, lid van de McGregor-clan, start McGregor op als een gecoördineerd sportswear merk voor mannen. De collectie wordt onmiddellijk een succes bij de modieuze Amerikaanse man, die kwaliteit, stijl en moderniteit eist, maar steeds met een flinke dosis “old-school” Europese klasse.

Na de overname door de McGregor Fashion Group in 1993, groeit McGregor snel uit tot een volledige collectie met businesswear en Distinction. Deze laatste is geïnspireerd door moderne luxe met een elegant Italiaanse oogpunt. Distinction staat garant voor een verfijnde en geklede look. Tijdens de jaren ’90, zijn McGregor Womenswear en Junior toegevoegd aan de collectie.

Vandaag, staat McGregor nog steeds voor kwaliteit, een verfijnde collegiale levensstijl en de unieke mogelijkheid om de Amerikaanse en Europese traditie te combineren met een recreatief sportleven.

 

Write a review

To write a review, you need to login or register.

Share your thoughts

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Be the first to write a review