•   Gratis levering vanaf 50 euro
  •   Uitgebreide klantenservice: ma-za van 10 tot 22u
  •   Gratis retourneren in al onze winkels

5. Betalingen.

Je hebt de keuze uit volgende betalingswijzen:

  • Kredietkaarten: Visa, MasterCard en American Express
  • Debetkaarten: Maestro en Bancontact/Mister Cash (dit laatste via Axa, Belfius, Fintro, Fortis, ING, KBC/CBC en VDK Spaarbank)
  • Direct banking: KBC Online/CBC Online, ING Homepay, Belfius Direct Net en iDEAL
  • PayPal
  • A.S.Adventure cadeaucheques (mits je beschikt over een versie waarop een 'Webcode' vermeld staat, net onder de barcode)

 

Let op: Minderjarigen (onder 18 jaar) mogen niet tot de aankoop overgaan, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.

Alle transacties met krediet- en debetkaarten zijn onderworpen aan validatiecontroles en de goedkeuring door de uitgever van de kaart. Als de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van je bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.

Kan ik veilig online bestellen?
We stellen alles in het werk om je veiligheid maximaal te beschermen wanneer je gebruik maakt van onze online webstore. We maken gebruik van de SSL-technologie (secure socket layer) om je gegevens tijdens alle verkoopstransacties met ons te beveiligen. Alle informatie die je verstrekt, wordt volledig geëncrypteerd zodat derde partijen ze niet kunnen lezen. (Voor Netscape klik je het 'veiligheidsicoontje' onderaan op de werkbalk aan en verifieer je of SSL2 en SSL3 aangevinkt staan. Voor Internet Explorer ga je achtereenvolgens naar beeld, menu en Internetopties, en klik je op 'Geavanceerd'. Controleer daar of SSL2 en SSL3 aangevinkt staan. Je browser bevestigt dan dat je in een veilige omgeving werkt: er verschijnt een icoontje met een gesloten hangslot of de afbeelding van een sleutel op de balk onderaan op je scherm.)

Terug naar boven